LOMAX TEAM


LOMAX heeft een dynamisch en toegewijd team bestaande uit:

LOES HUIZING
Bestuurder, administratie
Loes Huizing is bestuurder van LOMAX en is operationeel verantwoordelijk voor het financieel management van LOMAX. Loes heeft een juridische achtergrond (Erasmus University).  

Email: loes@lomax.info 


STEFAN LANGENBERG 
Consultant maatschappelijke organisaties / gemeenten
Stefan is consultant gericht op gemeenten/maatschappelijke organisaties. Stefan heeft Middle- Eastern & American Studies (RUG) gestudeerd en is bij Humanitas-Groningen traject coördinator Statushouders.

Email: stefan@lomax.info


SIMON SCHURING
Consultant MKB
Simon is consultant gericht op het MKB. Simon is een bedrijfseconoom met buitenland ervaring in o.a. maatschappelijke projecten, accounting, (micro)finance en crowdfunding. Simon heeft werkervaring in coaching, klantcontact, implementatie, telemarketing en (financieel) advies.

Email: simon@lomax.info


THEO HUIZING
Consultant

Theo heeft extensieve werkervaring zowel in Nederland als in het buitenland met (particuliere en bedrijfs) financieringen, bedrijfsopzetten & -reorganisaties. Theo heeft eveneens voor diverse Nederlandse gemeenten opdrachten uitgevoerd.

Email: theo@lomax.info


STERRE ATTEMA
Consultant

Sterre is consultant gericht op gemeenten/ maatschappelijke organisaties en het MKB. Sterre is bedrijfskundige (RUG) en organisatiepsycholoog (RUG) en is betrokken (geweest) bij maatschappelijke projecten van Humanitas.

Email: sterre@lomax.info